KVELDSMØTET

lørdager kl 19:30 for unge voksne (etter sommerferien: søndager kl 18)

Program    FAQ    Sosialt    Facebook    Instagram

 

 

Kveldsmøtet er møtepunktet for unge voksne. Hovedtyngden av miljøet er i alderen 18-40 år, men møtet er selvfølgelig åpent for alle! Vårt ønske er at Kveldsmøtet, uavhengig av alder, skal være et møtepunkt mellom himmel og jord – mellom deg og Gud. Vi ønsker å se mennesker bli kjent med Jesus og la Han få berøre den enkelte med sin kjærlighet. For å oppsummere hjertet bak Kveldsmøtet i én setning:

 

«Vi vil ære Gud, gjøre livet bedre og gjøre disipler av Jesus Kristus!»

 

Program 2024

Dato Taler
27. april Daniel Heimstad
4. mai Elisabeth Huru
11. mai Tor-Bjørn Nordgaard
18. mai Ikke Kveldsmøte
25. mai Ann-Helene Knutsen
1. juni Vitnemøte
8. juni Sommeravslutning på Mosby fra kl 16:00

 

Ofte stilte spørsmål

Klikk på teksten nedenfor for å se svarene på noen av de vanligste spørsmålene:

Hvem er Kveldsmøtet for?

Hovedtyngden av miljøet er i alderen 18-40 år, men møtet er selvfølgelig åpent for alle!

Hvor og når er det møte?

Vi møtes hver lørdag kl 19:30 i menighetens lokaler i Industrigata 28 på Lund. Benytt hovedinngangen fra Industrigata med mindre annet er spesifisert. Møtene foregår stort sett i foajeen, som ligger like innenfor hovedinngangen.

Hva inneholder møtene?

På møtene vil du oppleve relevant og utfordrende forkynnelse, samt lovsang og bønn. Det er mulighet for å få forbønn mot slutten av alle møter. Etterpå er det åpen kafé, hvor man blir kjent over en kaffekopp eller et brettspill.

Hvordan er det å komme på Kveldsmøtet for første gang?

På hvert Kveldsmøte vil du bli ønsket velkommen i døra av våre vennlige møteverter, med et "hei" og en kopp kaffe/te. Møtevertene vil gå med et nøkkelbånd rundt halsen som viser at de er en del av denne tjenesten. Selv om denne tjenesten brenner spesielt for å ta imot nye på en god og trygg måte, betyr det imidlertid ikke at alle uten nøkkelbånd ikke også ønsker det - det er er en bred enighet i miljøet om viktigheten av å inkludere nye og å bli kjent med hverandre. Husk at alle som går på Kveldsmøtet en gang har kommet dit for aller første gang selv.

Legger dere ut talene på podcast?

For øyeblikket tas ikke kveldsmøtene opp, men taler frem til 2023 kan du lytte til her. Talene på gudstjenesten på søndag tas imidlertid opp hver uke, og kan lyttes til her.

Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

Send en melding på messenger til Salem Kveldsmøte, KRS for spørsmål angående Kveldsmøtet, eller kontakt Benedicte Narvestad (leder av kveldsmøtestyret) på benedicte.narvestad@gmail.com eller 47677271. For mer generelle spørsmål til menigheten, kan du sende epost til post@kmsalem.no eller fylle ut kontaktskjemaet.

SOSIALT

Kveldsmøtet har også en egen Facebook-gruppe, hvor folk i miljøet kan invitere til sosialt utenom selve møtene. Meld deg gjerne inn!

Klikk her

 

FELLESSKAP

Småfellesskap, bibelgruppe, cellegruppe... kjært barn har mange navn! Ønsker du å bli del av et småfelleskap, kan du lese mer på lenken nedenfor.

Klikk her for mer info

 

BIDRA?

Det å være i en tjeneste er selvsagt helt frivillig, men mange opplever at å engasjere seg gir ytterligere eierskap til menigheten og en økt fellesskapsfølelse. Ved å være i en tjeneste blir du på en naturlig måte kjent med andre i Kveldsmøte-miljøet, og du får en gyllen mulighet til å få brukt dine talenter og nådegaver.

Klikk her for mer info

 

 

Følg Kveldsmøtet på sosiale medier for oppdatert informasjon:

Facebook    Instagram

Powered by Cornerstone