UTLEIE

 

Vi kan tilby flere moderne lokaler i ulik størrelse. Lokalene er blant annet gode til bruk for seminar, konsert o.l. Velkommen til å ta kontakt for visning og for mer informasjon. På grunn av mye aktivitet på huset, leier vi desverre bare ut til relasjoner av Salem og bedrifter/organisasjoner.


Dersom du vil leie hos oss - vennligst ta kontakt via epost: post@kmsalem.no, eller tlf. 483 11 680

 

 

Hovedsal

Vår hovedsal har plass til 550 mennesker, og lyd- og lysanlegget er av det beste på markedet. Her finnes gode seter og en stor scene for å nevne noe. Salen består av enkeltstoler som settes sammen til benkerader, men stolene kan eventuelt fjernes helt. Med moderne, nøytralt interiør er dette absolutt en av byens beste storstuer å regne. Scenen er stor nok for teater, dans, fullt orkester, og står klar med flygel, trommer og det meste du måtte trenge for tale eller musikk.
 

Festsal

Festsalen er et lyst og åpent rom, med en liten scene. Benyttes gjerne i sammenheng med kjøkkenet i 4. etasje, da rommene ligger vegg i vegg. Fra festsalen er det mulig å gå ut på “gresset” og trekke litt frisk luft. Festsalen rommer ca 145 personer.

 

Multisal

Multisalen er et moderne rom som fungerer godt til møter, undervisning, seminarer eller kafé. Rommet benyttes gjerne i sammenheng med kjøkkenet som ligger vegg i vegg. Multisalen rommer ca 80 personer. 

 

Foajé/kafé

Utenfor hovedsalen finnes en hyggelig foajé med kafémuligheter og avslapning i sofaer. Rommer ca 100 personer. Foajeen ble oppgradert og utvidet høsten 2020.


Kjøkken

Vårt kjøkken i 4. etasje er godt utstyrt og gjør at både bryllup og andre selskaper kan avholdes uten problemer. Kjøkkenet kan leies i kombinasjon med lokaler i 1. eller 4. etasje. OBS: Kjøkkenet kan kun brukes til anretning og oppvarming av mat. 

 

Andre rom

Vi har også flere mindre rom som fungerer godt som grupperom eller møterom for ca 15 personer.

Powered by Cornerstone