Bli med på JesusFestivalen

Salem er medarrangør av JesusFestivalen 2024, som holdes i Betania Kristiansand 13. til 17. mars. Det blir spennende dager, og det er gratis inngang!

Følg med på nettstedet Jesusfest.no, der du finner kontinuerlig oppdatert program. Følg også gjerne festivalen på Facebook og Instagram.

JesusFestivalen 2024 starter med filmkveld onsdag 13. mars. Da vises film om livet og tjenesten til vekkelsespredikanten Frank Mangs klokken 19.

Torsdag til søndag er det appeller, seminarer, panelsamtaler og vekkelsesmøter med en lang rekke navn på plakaten.

Hovedtalere på kveldsmøtene er Pinsebevegelsens leder Øystein Gjerme, Elin Fagerbakke fra Kvinner i Nettverk, Hans Weichbrodt fra den svenske Oase-bevegelsen og Sebastian Mehlen, som er rektor ved Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt og evangelist i Jesus Revolution.

Vårt eget Salem Gospelkor er blant de musikalske kreftene som bidrar. Du får også høre gospelkoret Exodus, og Tom Jarle Istad Kristiansen leder lovsangen i flere møter. Søndag formiddag blir det afrikanske impulser når Watoto kommer fra Uganda.

På plakaten nedenfor ser du navn og bilde av alle medvirkende.

Da JesusFestivalen ble arrangert i høstutgave i november 2023, var det Salem som var vertsmenighet. Alle de utrustende talene, sterke appellene, gripende vitnesbyrdene og innholdsrike samtalene kan du se i opptak når som helst ved å klikke her.

Bli med på JesusFestivalen

Kontakt oss


Kristiansand Misjonskirke Salem
Industrigata 28
4632 Kristiansand

Tlf: 483 11 680
E-post: post@kmsalem.no

Org. nr: 971 428 147

Konto: 3050 20 30899
Vipps: #22093

 Powered by Cornerstone