Se alle møtene fra JesusFestivalen

Salem var medarrangør av JesusFestivalen 2024, som ble holdt i Betania Kristiansand 13. til 17. mars. Det ble en uke spekket med sterk forkynnelse, appeller til å bli inspirert av og refleksjoner til å bli klok av.

Du fikk kanskje ikke med deg alt sammen? Eller kanskje har du lyst til å høre igjen noe av det som berørte deg sterkest?

Heldigvis kan du se video av alle møtene, når som helst. Kanal 10 filmet hele festivalen fra torsdag til søndag og sendte møtene direkte.

Opptakene ligger tilgjengelig i denne artikkelen hos nettavisen Verdinytt.no, som også var medarrangør for festivalen.

Hovedtalere på kveldsmøtene var Pinsebevegelsens leder Øystein Gjerme, Elin Fagerbakke fra Kvinner i Nettverk, Hans Weichbrodt fra den svenske Oase-bevegelsen og Sebastian Mehlen, som er rektor ved Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt og evangelist i Jesus Revolution.

I videoene fra kveldsmøtene får du også se solide musikalske krefter i aksjon, ikke minst vårt eget Salem Gospelkor. Du hører også Gospelkoret Exodus, Restart Mass Choir, Tom Jarle Istad Kristiansen og Restart Mass Choir. Søndag formiddag var det pulserende afrikanske rytmer med sang- og dansegruppen Watoto fra Uganda.

En lang rekke navn var på plakaten som medvirkende i seminarer, appellmøter og panelsamtaler. På plakaten nedenfor ser du navn og bilde av alle medvirkende.

Da JesusFestivalen ble arrangert i høstutgave i november 2023, var det Salem som var vertsmenighet. Alle de utrustende talene, sterke appellene, gripende vitnesbyrdene og innholdsrike samtalene fra den festivalen kan du se i opptak når som helst ved å klikke her.

Se alle møtene fra JesusFestivalen

Kontakt oss


Kristiansand Misjonskirke Salem
Industrigata 28
4632 Kristiansand

Tlf: 483 11 680
E-post: post@kmsalem.no

Org. nr: 971 428 147

Konto: 3050 20 30899
Vipps: #22093

 



Powered by Cornerstone