SAMTALESENTERET

Noen å snakke med når livet butter i mot

 

Samtalesenteret er et sted for samtale og forbønn til alle som ønsker det, og som trenger noen å gå sammen med et stykke av livet.


Hvem er vi?
Vi er medlemmer i Salem som opplever et særlig kall til å være tilstede for deg når du opplever ulike utfordringer, enten i forhold til deg selv, mennesker rundt deg eller i forholdet til Gud. Vi er menn og kvinner i ulike aldre og yrkesbakgrunn.

 

Hva tilbyr vi?
Vi tilbyr samtale på avtalt sted i Salem, der vi vil lytte til det du har på hjertet. Samtalen kan også inkludere bønn/forbønn når det er ønskelig. Samtalen tar vanligvis ca 45-60 minutter.

Vi er nøye med å ivareta taushetsplikt og samtaler internt kun om det som er nødvendig for å ivareta god kvalitet på tilbudet. Dette er ikke et behandlingstilbud, og vi fører dermed ikke journaler eller nedtegnelser fra samtalen.

Tjenesten er gratis, men det er anledning til å gi en frivillig gave til samtalesenterets drift på Vipps #699186 (Salem Samtalesenter).

 

Ønsker du en samtale?
Hvis du ønsker en samtale, fyller du ut skjemaet du finner på denne nettsiden. Du vil da bli kontaktet innen maks 1-2 uker av en samtalepartner. Deretter avtaler dere sammen tidspunkt for samtalen. 

Hvis du ikke har anledning til å fylle ut skjemaet elektronisk, finner du utskrift av samme skjema i Salem (ved inngangen til hovedsalen fra foajeen). Utfylte skjema legges i postkassen (også ved inngang til hovedsal) eller leveres direkte til kontoret. 

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss direkte på samtale@kmsalem.no 

Powered by Cornerstone