Samtalesenteret

Samtalesenteret - et sted for samtale og forbønn til alle som ønsker det, og som trenger noen å gå sammen med et stykke av livet.


Hvem er vi?
Vi er medlemmer i Salem som opplever et særlig kall til å være til stede for deg når du opplever ulike utfordringer, enten i forhold til deg selv, mennesker rundt deg eller i forholdet til Gud. Vi er menn og kvinner i ulike aldre og yrkesbakgrunn.

 

Hva tilbyr vi?
Samtale på avtalt sted i Salem, der vi vil lytte til det du har på hjertet. Samtalen kan også inkludere bønn/forbønn når det er ønskelig. Samtalen tar vanligvis ca 45- 60 minutter.

 

Vi er nøye med å ivareta taushetsplikt og samtaler internt kun om det som er nødvendig for å ivareta god kvalitet på tilbudet. Dette er ikke et behandlingstilbud, og vi fører dermed ikke journaler eller nedtegnelser fra samtalen.

 

Tjenesten er gratis, men det er anledning til å gi en frivillig gave til samtalesenterets drift på Vipps Salem Samtalesenter på  #699186.

 

Ønsker du en samtale?
Fyll ut dette skjema: Jeg ønsker en samtale

Du vil da bli kontaktet innen maks 1-2 uker av en samtalepartner. Deretter avtaler dere sammen tidspunkt for samtalen. 

Hvis du ikke har anledning til å fylle ut skjemaet elektronisk, finner du utskrift av samme skjema i Salem (ved inngangen til hovedsalen fra foajeèn). Utfylte skjema legges i postkassen (også ved inngang til hovedsal) eller leveres direkte til kontoret. 

 

Har du andre spørsmål så er du velkommen til å kontakte oss direkte på samtale@kmsalem.no 

 


 

Kontakt oss


Kristiansand misjonskirke Salem
Industrigata 28
4632 Kristiansand

38 04 90 50
post@kmsalem.no

Org. nr: 971 428 147

Konto: 3050 20 30899
Vipps: #22093

 Følg oss

Facebook: Kristiansand misjonskirke Salem

Instagram: @krsandmisjonskirkesalem

                                                                                                English information

Powered by Cornerstone