Menighetsweekend 24.-26. september

 — 
Vi drar til Vegårtun på Vegårshei for å bli bedre kjent med hverandre, på tvers av generasjoner. Det blir derfor ikke gudstjeneste denne søndagen.

24.-26. september drar vi på menighetsweekend på Vegårtun! Temaet for helga er fellesskap, noe de fleste av oss har savnet under pandemien. Vi skal være alle generasjoner sammen, ha lave skuldre og bli bedre kjent på tvers, noe vi tror er viktig for samholdet i menigheten vår. Oppvask og utvask er inkludert, så vi skal bare kose oss :)

Vi skal ha ulike møter og samlinger, og spennende aktiviteter for små og store, unge og eldre! Og en spesiell lørdagssamling med mye gøy for alle sammen. Kiosk blir det også.

Vi tror det blir en veldig bra og viktig tur, en investering i fellesskapet! Og vi håper akkurat du har lyst til å være med!

 

Menighetsweekend 24.-26. september

Priser

Voksen: 1000,- 
Barn u/13 år: 500,-
Barn u/4 år: Gratis
Familie: Maks 2750,-
Ungdom/student: 750,-

 

Påmelding

Påmeldingen åpner 22. aug, med frist 17. sep.
Vi håper du melder deg på så fort som mulig slik at vi tidlig får en oversikt over hvor mange vi blir.

Betaling skjer via vipps: #581934
Eller til kontonr: 3050.20.30899
Merk med navn og menighetsweekend.

Trykk her for påmelding

 

Ungdomsrabbatt

Vi ønsker å få med oss flest mulig av menighetens ungdommer og studenter, og har derfor valgt å gi dem rabatterte priser. Vil du være med å sponse en ungdom eller student slik at de kan være med? Da blir vi veldig takknemlige. Det kan gjøres ved påmelding.

 

Har du spørsmål kan du gjerne ta kontakt med leirsjef Geir Aage Paulsen.
Tlf: 92467200
E-post: geir.aage.paulsen@gmail.com

Powered by Cornerstone