Alle sammen-gudstjeneste!

Endelig var det Alle sammen-gudstjeneste igjen! Temaet var «involvere», noe Maria Vik talte godt om. Ellers deltok Lund Soul Kids sammen med flere andre.

Søndag 28. april fikk vi altså være med på en flott Alle sammen-gudstjeneste i Kristiansand Misjonskirke Salem. Gudstjenesten ble elegant ledet av Runar og hans makker Jenny. Det ble flott sang av Lund Soul Kids og lovsangsteamet, og det ble også tid for en liten sofaprat hvor man snakket om bønnesvar, hvordan involvere ungdommer på Camp, og hvordan Camp har forandret livet til flere ungdommer.

Etterhvert talte Maria Vik om hvordan Gud kan involvere oss. Dagens tekst handlet om da Jesus mettet 5.000, og hvordan Jesus involverte den lille gutten som stilte seg frem med fem brød og to fisker. Gutten gjorde ikke annet enn å komme med det han hadde. Til Gud kan vi komme akkurat som vi er, og Han vil ta imot oss. Det handler ikke om hva vi presterer for Ham. Gud vil bruke oss akkurat som vi er, og vi må bare være villige til å la oss bruke.

I den siste delen av gudstjenesten var det tid for nattverd og ulike stasjoner som; skrive en bønnelapp, bønneterning, tenne et lys, forbønn og legge fra deg steiner ved korset. Her kan du se et lite klipp fra åpningssangen på gudstjenesten.

BildeBildeBilde

Powered by Cornerstone