Gir ut bok for å hjelpe deg å finne hvile

– Ønsket mitt med denne arbeidsboka er å hjelpe mammaer å fylle noen av sine pusterom med Gud, før de fyller seg selv, forteller Malin Frestad Nygård.

Hun og familien går fast i Salem. Nå er trebarnsmammaen bokaktuell. Boken har fått tittelen Når du lengter etter hvilens vann. Malin har både skrevet den og utgitt den på eget forlag.

Innholdet består av en serie korte refleksjoner og flere personlige vitnesbyrd, samt spørsmål til leseren og plass til leserens egne notater underveis. Hun omtaler den som en arbeidsbok. Og hun forteller at hun som småbarnsmamma selv har fått kjenne på viktigheten av å finne veien til hvile og pusterom i det krevende hverdagslivet.

– Boka er blitt til midt i min egen krise, hvor jeg smalt «rett i veggen» og kroppen min ikke ville mer. Jeg har i så mange år lengtet etter hvile, men jeg har ikke fått det til. Det er det mange grunner til. Jeg er veldig produktiv, og har dermed heller bare gjort «noe annet» enn å prøve å hvile uten å klare det, forteller hun.

– Jeg har rett og slett laget det jeg selv trenger. Dette heftet er en liten del av mitt hjerte, og noen av de prosessene jeg har gått i det siste året. Min lengsel har i mange år vært å finne frem til hvilens vann, som det står om i Salme 23. Denne boken er en del av min reise, mot å finne hvilens vann. Det som Gud har for meg, og for deg.

Malin ønsker at leserne skal kunne bruke boka i sin egen personlige tid med Gud.

– At den kan være et sted å begynne, en ramme. Noe som kan føre til at man går videre inn i Bibelen, i bønn og finner en hvile sammen med Gud, og tar innover seg den hvilen Gud har for oss, mens man også kan reflektere rundt hva som gjør at man ikke kjenner på hvilen som Gud har for oss.

Boken ligger ute for salg i foajeen i Salem, med selvbetjening og betaling på Vipps. Den kan også bestilles fra Malin gjennom å sende e-post til ordfrahjertetilhjerte@gmail.com, eller å sende en melding på Instagram til @ord_fra_hjerte_til_hjerte. Prisen er 129 kroner.

Gir ut bok for å hjelpe deg å finne hvile

Kontakt oss


Kristiansand Misjonskirke Salem
Industrigata 28
4632 Kristiansand

Tlf: 483 11 680
E-post: post@kmsalem.no

Org. nr: 971 428 147

Konto: 3050 20 30899
Vipps: #22093

 Powered by Cornerstone