Vekkelsesmøte på Protestfestivalen

Denne uken pågår Protestfestivalen i byen vår, og siden mandag har mange interessante temaer vært på agendaen der. I helgen holder festivalen noen av sine arrangementer i Salem, og det vil vi gjerne tipse deg om. Lørdag kveld blir det panelsamtale og appeller om temaene «uvisshet» og «krisetilstand». Programmet i Salem lørdag kveld starter klokken 19.00.

Søndag klokken 11.00 er det møte i Salem slik det pleier - men denne søndagen holdes møtet i samarbeid med Protestfestivalen, under overskriften: Nordisk vekkelsesmøte.

Vi håper å se mange folk denne dagen! Vi får besøk av en ung og brennende forkynner fra Sverige, med et sterkt vitnesbyrd om hvordan Gud reddet ham ut av liv som hard kriminell. Han går under navnet Betz, men hans fulle navn er Betsegaw Assefa. Her kan du lese en artikkel om hans historie. Sebastian Stakset, som sto oppført i programmet, måtte dessverre melde avbud på grunn av sykdom i familien. Men gled deg til å høre Betz! Det blir sang av Kristoffer Streng og Jenny Nyqvist-Streng.

Det blir barnekirke og kirkekaffe som vanlig også denne søndagen.

Etter møtet kan du bli igjen til debatt klokken 13:00. Temaet er moral, og i panelet sitter Runar Søgård, Christian Lomsdalen, Mikael Kurkiala, Kristine Banggren Gripsgård, Harald Hegstad og Sofie Braut. Samtalen ledes av Madeleine Cederström. Det er inngangsbillett på 200 kroner til debatten.

Sjekk gjerne ut nettstedet Protest.no for mer info om programmet på Protestfestivalen.

Kontakt oss


Kristiansand Misjonskirke Salem
Industrigata 28
4632 Kristiansand

Tlf: 483 11 680
E-post: post@kmsalem.no

Org. nr: 971 428 147

Konto: 3050 20 30899
Vipps: #22093

 Powered by Cornerstone