Til minne om Håkon Ramsøy
Til minne om Håkon Ramsøy

En av våre tidligere pastorer, Håkon Ramsøy, er død, 70 år gammel. Han sovnet stille inn i hjemmet sitt, med sine kjære rundt seg, søndag 10. oktober.

Håkon var pastor i flere av våre menigheter i Misjonskirken Norge. Han var også pastor i Det Danske Missionsforbund noen år. Jeg hadde gleden av å være hans kollega i Salem i årene rundt årtusenskiftet. Vi utviklet et godt vennskap, og stod hverandre nær i pastortjenesten – en rik tid i Salem. Det er et tap for meg personlig at Håkon er gått bort. Det er også et tap for fellesskapet vårt i Misjonskirken Norge.

Håkon var en vennlig og varm person. Han var en omsorgsfull hyrde for menigheten vår, og en glødende, Åndsfylt forkynner av Guds Ord. Han ivret for fornyelse og vekkelse, noe han selv hadde førstehånds kjennskap til. Han ble en kristen i møte med en lokal vekkelse i Kongsvinger, i unge år. Senere i livet betydde Jesus-vekkelsen, den karismatiske fornyelsen og den såkalte «Toronto-fornyelsen» mye for ham. Dette formidlet han med entusiasme videre. Det er en viktig stemme som nå har stilnet.

I sommer gjorde jeg noen korte intervjuer med Håkon, der han forteller om sitt liv. De ligger fortsatt på hjemmesiden vår. I dag poster vi også et intervju fra i sommer, som ikke har blitt publisert før nå. Der forteller Håkon hva «Toronto-fornyelsen» betydde for ham.

Håkon Ramsøy begraves fra Oddernes kapell torsdag 21. oktober. Våre tanker går til hans kjære kone Marta, og døtrene Miriam, Helene og Monica og deres familier. Vi lyser fred over hans gode minne.

 

Geir Johannessen

Kontakt oss

Adresse
Kristiansand misjonskirke Salem
Industrigata 28
4632 Kristiansand

38 04 90 50
post@kmsalem.no

Org. nr: 971 428 147

Konto: 3050 20 30899
Vipps: #22093

 Følg oss

Facebook: Kristiansand misjonskirke Salem

Instagram: @krsandmisjonskirkesalem

                                                                                                English information

Powered by Cornerstone